matt busby 

kapat
  1. tam adı sir alexander matthewm busby olan united ı united yapan adam olarak bilinen iskoç teknik direktör. old trafford ın önünde heykeli bulunur ve stada giden yolun adı busby way dir.
    #1685058 (cumingsoon, 25.05.2007 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

matt busby başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. matt busby ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matt busby nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» one bourbon one scotch one beer » manyak sirin » tahayyul » yemek yapmayi bilmeyen kadin » sisman insana soylenen laflar » vatan sasar » bu yalnizlik benim » munzur un 17 senfonisi » omer urundul » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » john fleck » genelkurmay i kaba etiyle dinleyen halk » slow train » danette ailesi » hacettepe universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuscubasi esref bey » askeri mahkeme » ecayip heyvanlara benziyirsen » abbas guclu ile genc bakis » kurtuba kitap kafe » nina simone » her turk her konunun uzmanidir » william richard wright » forgotten gods » cikolata » ilginc isimler » kokain yok » telgrafin kelleri » fatih terim in maasi » son firti cekecekken garsonun bardaginizi almasi