matematikten kacanlar dernegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arka kapidan kacanlar partisi
  2. gece uykusu kacanlar neleri hic dusunmez
  3. asiretten kacanlar turkucu olur mafya olmaz
  4. matematikten 100 alan yazar
  5. matematikten sifir almak
  6. oss denemesinde matematikten 0 net yapmak
  7. x ve y ile karsilasinca matematikten sogumak
  8. fatih erkoc un matematikten kalmasi
  9. aziz nesin in matematikten cakmamasi
  10. matematikten nefret eden ogrenci

© 2008 - uludağ sözlük

matematikten kacanlar dernegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. matematikten kacanlar dernegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matematikten kacanlar dernegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polisin belinden silah alinsin kampanyasi » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » independence » kirmizi sarap » 85t » anne rice » dj usy » mezarini kaz beni bekle » bademcik iltihabi » zehirlikelebek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci