matematik ogeleri barindiran filmler 

kapat
  1. matematiğin bazen senaryonun bir parçası olduğu bazen de senaryonun akışını belirlediği saygı duyulası filmlerdir. akıla ilk gelenler;

(bkz: pi)
    (bkz: a beautiful mind)
    (bkz: good will hunting)
    (roy mustang, 01.07.2006 16:38 ~ 17:38)
  2. (bkz: küp)
    (suzergecer, 01.07.2006 16:40)
  3. öncelikle bir ankette bu kadar ayrıntıya inme olayını ne kadar takdir ettiğimi belirtir, formata selam eder geçerimdir. *
    (chosen, 01.07.2006 16:45 ~ 16:46)
  4. hayatımızda matematiğin çok fazla yer aldığını düşünürsek,sayıları az olan,ama yönetmen ve senaristlerin matematiğe uzak olma ihtimallerinin yüksekliği düşünülünce bu miktarın normal karşılanabilceği filmler.. çok karanlık olan pi hariç hepsi takdire şayandır bana göre..
    (frejya1st, 13.08.2006 13:50)
  5. (bkz: türev)
    (zlatan1937, 04.11.2006 10:55)
  6. bu tür filmlerde oyuncu denklemleri öyle hızlı ve tutkuyla çözer ki allah allah!! dedirtir insana..
    (fakeplastictrees, 04.11.2006 11:57)
  7. (bkz: zaman makinası)
    (Slammer, 04.11.2006 12:21)
  8. (bkz: matrix)
    (scarface, 04.11.2006 12:28)
  9. örnek olarak en son Jim Carrey'nin oynadığı sıkıcı ve bir o kadarda mantıksız olan 23 adlı filmin önrek gösterilebileceği filmlerdir.
    (tripanazom, 14.03.2008 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» old yellow bricks » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » kredi karti yuzunden olecegini soyleyen baba » mutsuz insan » anton szandor lavey » hayattan umdugunu bulamamak » kil donmesi » le meteque » star tv » acaba » milano » warum » allah ile seytan arasindaki farklar » mevzuhal » gercek gelecek » aglama » joe satriani » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » steven gerrard » demokrasi » kagit uzerinde » thakaho » gungor mengi » anne terligi » zebani » radyo sol » kalbe ben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa