matematik koyu 

kapat
  1. şirince'de ali nesin ve sevan nişanyan'ın çabalarıyla kurulan, şu anda 70 civarı öğrencinin matematik yapmaya çalıştığı ancak türkiye bürokrasisi yüzünden engellenen oluşum. matematik baçesi, kampı.

öğrencilerin derslikleri mühürlenmiş, sık sık jandarmaların ziyaretleriyle karşılaşılmış, çadırda kalmalarına bile neredeyse izin verilmemiş ama inatla, hırsla ve aşkla matematiğe devam edilen yer.
    #2219333 (kedileriseviniz, 28.08.2007 23:47)
  2. (bkz: aziz nesin mit ajaniydi)
    #2219336 (maymunlarcehennemi, 28.08.2007 23:48)
  3. --spoiler--
    http://www.nesinvakfi.org...07_09_matematik_koyu.html
    --spoiler--
    #2407439 (narpiz cigneyen yilki ati, 30.09.2007 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

matematik koyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. matematik koyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu matematik koyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» havlusuz remzi » punch me i bleed » no tanri no cry » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » anama sovmus patron » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » addictive drums » jeg » zall dan beklenenler » atilla birkiye » alkislarlayasiyorum com » persepolis » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » ttnet » cebit bilisim eurasia 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kadinin en masum oldugu an » ahmet yildiz olmedi » mamma mia » golgesisin kendinin sadece » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » sisi » kara cahil » turkey hill » immanuel tolstoyevski » adana » deniz feneri dernegi » cuntry boys and city girls » rui jordao » minik kelebek » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri