masumiyet izni 

kapat
  1. american pie 5de geçen bir replik. açiklamasi söyledir, kiz erkege yada erkek kiza bunu verebilir ve bu izni alan kişi, izin süresince herşeyi yapmakta serbestdir. eger amerikalilarda böyle birşey varsa insan bu kadarda "relax" mi olur dedirten şey.
    not: hayatimda ilk defa böyle birşey duydum.*
    #1118822 (ColdMa3L, 07.01.2007 13:23)

© 2008 - uludağ sözlük

masumiyet izni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. masumiyet izni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu masumiyet izni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» clint mansell » televizyonun alt yazisinda ciddi es aramak » foster in hayali dostlar mekani » muezzinin esiyle yakalanan imam » teeth » ortaokul » zall bey » oya bora » mert ile gert » sarhosken sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci