master of the rings 

kapat

1. helloween'in 1994 yılında, yeni vokalisti andi deris ile cıkardıgı ilk albüm.

her ne kadar helloween fanları olarak pek begenilen bir albüm olmasada bence en iyi helloween albümlerinden biridir. albümün begenilmesinin nedeni kuskusuz grubun keeper of the seven keys gibi akıllara zarar bir albüm cıkarması ve yeni vokalistle yapılan bir albüm olmasıdır. keeper of the seven keys ile kıyaslandıgında kötü bir albüm olarak kalabilir ama tek basına, onu gectim onlarca power metal grubunun yüzlerce power metal albümleriyle kıyaslandıgında bir adım önde bir albümdür benim için. albüm icinde hemen hemen hiç kötü sarkı yoktur hatta güzelde bir ballad barındırır. (bkz: in the middle of a heartbeat). tavsiye edebilecegim parçalar; sole survivor, why, perfect gentleman, secret alibi, take me home, in the middle of e heartbeat ve still we go. ayrıca bu albüm yeni vokal andi deris'in ses olarak michael kiske kadar iyi olmasada beste olarak cok iyi işler yaptıgının ve yapacagının bir göstergesi olmustur. şu parçalar bulunmaktadır.

irritation
    sole survivor
    where the rain grows
    why
    mr ego
    perfect gentleman
    the game is on
    secret alibi
    take me home
    in the middle of a heartbeat
    still we go
    #2889430 (Halitkin, 24.01.2008 14:15 ~ 14:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

master of the rings başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. master of the rings ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu master of the rings nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about master of the rings. Copyrights of the articles are belong to their authors.