massimiliano vieri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. massimiliano rosolino
  2. vieri
  3. christian vieri
  4. vieri mehmet
  5. christian vieri kivaminda omuzlari olan kiz

© 2008 - uludağ sözlük

massimiliano vieri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. massimiliano vieri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu massimiliano vieri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the noose » sensodyne » bir varmis bir yokmus » interneti sahibine zindan eden modem » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » house of the rising sun » bunu yapan turktur dedirten olaylar » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » bana fenerbahce mi geri verin » revenge » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » adiyaman » ozel okul » nograd » berna ozturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirsehir » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » yigit ozgur esprileri » ataturk galatasaray i sevmezdi » canim kelle istiyor » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » geri donusum kutusu » rui jordao » cirilciplak gitar calmak » insurgency » limanla kavgali isyankar kaptan » utopik kiz » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » vice