maslow u getirin bana 

kapat
  1. ihtiyaçlar hiyerarşisinde piramitin dibine vurmuş, sefil, aç, evsiz barksız insanın söylemi bir nevi haykırışıdır rahatlamak için maslow u dövmek ister.
    #2747171 (puandorg, 25.12.2007 23:38 ~ 23:39)
  2. piramitte yukselip tum ihtiyaclarini karsiladigini sanmis, fakat cevresindeki insanlarin aslinda parasi icin onun yaninda bulundugunu gormus, ve ilerlemis yasindan dolayi istedigini yiyemeyen, ayrica zengin olmasi sebebiyle can tehlikesi bulunan is adaminin; ayaginin altindan ilk basamaklarin kaymasi sonucu soyledigi tepki cumlesidir. muhtemelen maslow'a kayacaktir.

(bkz: yaran basliklar)
    #2747197 (curufinwe, 25.12.2007 23:42)
  3. maslow'un öpmemesine feci bozulmuş kişi söylemidir.

mccleland, ihtiyaca tam olarak karşılık verir. keza, david mccleland; maslow ve maslow'un görüşlerini biraz geliştiren frederick herzberg'den farklı olarak, insanların değişik ihtiyaçlara yöneldikleri ve bu ihtiyaçları karşılandığı ölçüde tatmin olacakları görüşünü savunur.

işte mccleland, karşılık da vererek -vurarak vs-, bu kişinin ihtiyacına tam olarak karşılık verebilir.

(bkz: hem daşşak hem tematik yapmak)
    #2747260 (paleface, 25.12.2007 23:52 ~ 26.12.2007 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

maslow u getirin bana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maslow u getirin bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maslow u getirin bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yigit ozgur esprileri » dugun videosunu kim ne taki takmis diye izlemek » kabus gibi cokmek » ipod touch » tutkuyla baglandigi kelimeden ayrilamayan soru eki » izmit » pele » the ambassador » xenon far » bluevelve vs aybars lebib a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games