masanin altindan nah gostermek 

kapat
  1. çocukluğumuzun en eğlenceli şeylerinden biriydi. yemek yerken yandaki arkadaşa, kardeşe, vb kişiye "aa bak masanın altında ne var" şeklinde olta atılır, sazan arkadaş da kafayı eğdirdiğinde önceden itina ile hazırlamış olduğunuz "nah" ile karşılaşırdı. bu numarayı 2 kere yiyen kişilerden bahsetmek bile istemiyorum.
    #429021 (arjen robben, 15.07.2006 20:44 ~ 20:45)
  2. yapanın masa altından tekmelenmesi gereken tatsız ve üzücü şaka. hele ki ciddi iş toplantılarında çok kötü sonuçlar doğurabilir.

+ sayın patron maaşıma zam istiyorum.
    - hay hay. masa altına bak.
    + bakayım. ehmm. vazgeçtim.
    #1937025 (arabaciarabayatasget, 15.07.2007 02:50)
  3. bir mimarlık fakültesinin 35-40 kişilik diploma jürisi içinde bulunan bir akademisyenin, jüri sırasında verilen bir cevap karşısında bitirme öğrencisine yaptığı hareket.
    (bkz: oha yani)
    #1937452 (fibobacciyim, 15.07.2007 04:31 ~ 04:32)

© 2008 - uludağ sözlük

masanin altindan nah gostermek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. masanin altindan nah gostermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu masanin altindan nah gostermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anastassios kakos » sensiz ve sessiz » aura » sevgililer sevgilisi » izmir de su bitti » estetik yoksunu hayat » erjivan » sir isaac » osmanli imparatorlugu » kazim koyuncu buyukada konseri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games