marx kardesler 

kapat
  1. Marx Kardeşler, Vaudeville'de, sahne oyunlarında, filmde ve televizyonda görünen komedyen kardeşlerdi. New York City'de doğan Marx Kardeşler, Almanya'nın Yahudi göçmenlerin oğullarıydı.
    #3557572 (meraklikedi, 19.06.2008 13:44)

© 2008 - uludağ sözlük

marx kardesler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marx kardesler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marx kardesler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » sinir bozucu sorular » napoleon bonaparte » hassas dislere sahip olmak » isparta » herkes ve birkac kisi » ozel okul » annene babana aciyorum evladim » aglamaktan yaslanmak » yaran ruyalar » keskek » gemicik » azadiya welat » mevsimsiz kar » ivana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brokerx5 ya da mustang » anadolu saglik merkezi » inanc lisesi » reinkaos » stage name » kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » who is the gossip girl » whopper » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi » porfirio diaz » bizim evin halleri » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » cep telefonunu duvara firlatmak » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » islam