maruda hoyugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kultepe hoyugu
  2. topraktepe hoyugu
  3. arslantepe hoyugu
  4. tilkitepe hoyugu
  5. ikiztepe hoyugu
  6. cengeltepe hoyugu
  7. alisar hoyugu
  8. kaledorugu hoyugu
  9. tepecik hoyugu
  10. gozlukule hoyugu

© 2008 - uludağ sözlük

maruda hoyugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maruda hoyugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maruda hoyugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» winds of plague » tecrit » alkislarlayasiyorum com » adana motor meslek lisesi » ilhan berk » a room with a view » adim adim ibnelik » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » iphone3g » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » soul » agladigim gunler oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serdar akinan » dolphins cry » ruyada dis hekimi gormek » the best damn thing » the science of sleep » scooterda aglamak » recep tayyip erdogan in msn i » hugo lloris » gem of true sight » dunyanin en cok kufur yiyen insani » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » ezgi kod adli hatice inci » hulya avsar in tayyip aski » baslik osurmak » yaz demedim