martina hingis 1999 yilinda sampiyon oldugunda 16 yasindaydi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (10 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ohne dich » no woman no cry » saka » msn kullanmayan insan » iskenceci » kuafor » mircan kaya » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » kaplumbaga cuku » transamerica » the joker » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » gece oturup gunduz uyumak » sinan ozbek » scorched earth » yanlis anlasilmis sarki sozleri » transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam » persomen » mazosizm » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » tuvalette entry girmek » vans » politika dergisi » gta san andreas » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » irlanda edebiyati » aziz nesin » inquiry » firkete a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa