martin keamy 

kapat
  1. --lost spoiler--
    ben linus'un kızı alex'i öldüren, danielle rousseau'yu öldüren ekibin başında bulunan eski bir asker. adayı basıp ben linus'u yakalaması için widmore tarafından görevlendirilmiştir.
    --lost spoiler--
    (akustikcinayet, 08.05.2008 09:47)
  2. --spoiler--
    o. çocuğu paralı bir asker. dizideki en sevimli hatunu * kafasından sıkarak öldürmüştür. bunun üzerine benjamin, black smoke u salmıştır, ama arkadaşa maalesef bi cacık olmamıştır.
    --spoiler--
    (notrinova, 13.05.2008 11:48)
  3. dişlerini sıkarak konuşan, cüssesine rağman badem kadar ağzı olan afedersin ama sözlük veledi zina galiba...
    (Vivendi, 13.05.2008 11:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bunalima sokan cocuk hikayeleri » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi » yarisma odullerinin uc ay sonra verilmesi » b0staf » saat 3 karni ac olan gelsin zirvesi » kafa 1500 » yaran ayarlar » gotu zor kurtarip tarih yazdik demek » lahaha » uc maymun » rasim oztekin » neden kotulendigi anlasilamayan entryler » buyuk kent pastanesi » en salak mankenler » rs ne la » bir gol gule duserse gol degil de gul bulanir » the lord of the rings » film izlemek » super mario » nickin onune by eklemek » yabanci unlulerin karsi cinslerin arasini bozmasi » max payne » aferim » decir » short » burger king tikla gelsin » insanin tuvaletiyle uyumlu sicmasi » eva longoria » tolga ozbey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa