marmara universitesi dis hekimligi fakultesi 

kapat
  1. Nişantaşında bulunan otoritelerce türkiyenin en iyisi olarak gösterilen; öğrencilerinin kabus dolu 6 çile yılını tamamladıklarında hekim ünvanını alabildikleri ağız diş çene-yüz hastalıkları hastanesi ve eğitim yuvası
    #1460500 (partsch, 27.03.2007 22:09)
  2. hastalarını takip etmekten aciz, yüksek egolu, * *, para kazanma dışında her şeyin tın olduğunu düşünen doktorlara sahip fakülte *. içeride sürekli dedikodu dönmektedir ve birbirlerinin yüzlerine gülüp hastalar önünde birbirlerinin kuyusunu kazmaktadırlar. tiksinirsiniz, o derece..
    #1462095 (dawsonleery, 28.03.2007 11:17)
  3. ortodontide bolca yabancı uyruklu öğrenci, asistan vs. olan ortodonti bölümünü ihtiva eden fakülte.
    mesela ürdünlüler var.. arapça konuşuyorlar aralarında.. aynı dönemde 2 tane hüssam vardı * *
    #1463206 (istanbul, 28.03.2007 16:51)
  4. diş muayenesi için istanbul un en iyisidir. *
    #1463778 (serander, 28.03.2007 18:58)
  5. okurken öğrencilerin ömründen ömür alan, bitirdiğiniz de aldıkları nakit olarak cebinize dönen fakülte.
    #1463796 (Bohemian Rhapsody, 28.03.2007 19:03)
  6. çile bülbülüm çile fakülte marşıdır. sonradan kazanılacağı hayal edilen paralar öğrenci iken bolca harcanır. sonuçta okul biter ve pek de mutlu olunmaz.
    #1537978 (sweetydish, 17.04.2007 23:06)
  7. finalleri temmuzun ilk haftasinda bitiren, yaz stajlarini finallerden bir hafta sonra baslayip 3 hafta devam eden okuldur. eylulun ilk haftasinda butunlemeler baslar, sonra tek ders sinavi vardir eylulun son haftasinda. ekimin ilk veya ikinci haftasinda da okul acilir. nerdeyse tatil yapma imkani saglamayan okuldur. yinede severim.
    #2295197 (fabala, 10.09.2007 21:32)
  8. cildirmis ogrencilerini ve fakulteyi merak eden olursa * diye izlenilesi eglenceli bir videosu bulunmaktadir youtube'da.
    http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2375458 (fabala, 25.09.2007 00:40)
  9. protezde umut abi ve deniz abla vardır. şahane ikililerdir. onları sevmeyen öğrenci sayısı pek azdır. onları sevmeyeni biz de sevmeyiz denip hemen dışlanır zaten bu tipitip öğrenciler.
    #2631016 (Cenaze Sigarasi, 26.11.2007 03:28 ~ 03:34)
  10. haftalar geçmesine ragmen sınavların sonucunu tam olarak açıklamayan işkence yuvası. her gün yeni bir macerayla evinize dönmenizi sağlayan, acıya dayanıklı insanlar yetiştirmeyi amaç edinmiş, yanında bulunan iletişim fakültesiyle arasında gizli bir perde çekmiş, preklinik cehenneminde çıktıktan sonra daha kötü bir cehennem ateşi kliniğe yollayan, stajlar başlamadan ağzınızın içinin orta yerine s.çarak ağız hijyeninizi ve ruh sağlığınızı bozan, yine de alışkanlık yaratan, insanın hayatının merkezine yerleşen, garip duyguları bir gün içinde size aynı anda yaşatan nadide okullardan biri.
    #2990173 (fabala, 12.02.2008 00:21)
  11. istanbul'un ikinci, türkiye'nin üçüncü en iyi diş hekimliği fakültesidir.
    #2990195 (bendoktordegilimhekimim, 12.02.2008 00:24)
  12. Eğerki olmasaydı O'nunla taşıamayacak olduğum, önceleri bilmediğim ama şimdi benim için kutsal bir yer olan saha.
    #3209647 (yastivirseba, 30.03.2008 14:40)
  13. içerisinde molar ve kanin amfilerini barındıran fakülte. yakın bir zamanda ise premolar amfisinin açılışını beklemekteyiz. korkuyorum ders sayısı veya süresi artacak diye.*
    #3270705 (fabala, 14.04.2008 22:03)
  14. nişantaşı'ındaki guatemala.
    #3561482 (aysengruda, 20.06.2008 13:00)
  15. bu satırları orada dört senesi heba etmiş, asgari üç yılını daha heba edecek biri olarak kaleme alıyorum..

öncelikle bu isminde fakülte kelimesi geçen bölüm kesinlikle bir üniversite değildir.. meslek edindirme kursu gibi bi şeydir.. bu okulu kazandığınızda üniversite okuyacağım, çimlerde yuvarlanıp istanbul'un tozunu attıracağım diye heyecanlanıyorsanız hevesiniz kursağınızda kalır güzeller.. burası lise ile üniversite arasında sıkışıp kalmış minik bir hapishanedir..

minik dedim çünkü kampus demeye dilimin varmadığı mekan gerçekten bir lise bahçesinden çok daha ufak.. okulda yapabileceğiniz en sosyal faaliyet kantindeki müzik kutusuna para atıp dersi kıran arkadaşlarla batak oynamaktır (okulun %1'lik bi azınlığı bunu yapar).. bu arada ben bu satırları kaleme aldığım dakikalarda o kantincik de mustafa sarıgül'ün yanıbaşımıza dikmeye çalıştığı devasa gökdelen yüzünden yıkılmak üzereydi.. kantine girmek kurul kararıyla yasaklanmış.. dışarda yağmur yağarken elimizde çayla kantinin ne zaman yıkılacağını bekliyoruz..

eğer öss'de bu okulu kazanacak kadar puan aldıysanız tükettiğiniz fosfora yazık etmeyin.. basın gidin çapa'da okuyun.. hem imkanlar daha iyi hem gözünüz gönlünüz üniversite görür.. preklinik denen düğün salonundan bozma mekanda 150 kişi kızlı erkekli karışık aynı tuvaleti kullanmak zorunda kalmazsınız.. sabah erken kalkan asistan gelip sinirini sizden alamaz.. karısıyla problem yaşayan hoca sizi sınıfta bırakmaz.. üniversite hayatınız hasta aramakla, sabun oymakla, amalgam karmakla geçmez..

ha okul bu kadar zor da pekii hani çok iyi bir mesleki eğitim mi veriyor?? tabii ki hayır.. 4 haftalık stajınızı üç haftası hasta aramakla geçer.. bu üç haftada hasta bulursanız çok şanslısınız.. cebinde hastaya yüzlerce milyon verip de hastayı tedavi eden bi sürü arkadaş gördüm.. bütün stajlarını tamamlayan bi öğrenci azami 25 diş çekip, bi kaç köprü ve total protez yaparak mezun olur ki bu da kesinlikle iyi bir diş hekimi olmak için yeterli değildir.. ne lamina ne başka bi şey.. eğer biraz şanslıysanız cerrahi stajınızda bi kaç dikiş atarsınız.. atamazsanız şansınıza küsün..

bu yazdıklarımın bi satırını bile abartıyorsam çaylaklık entrylerim onaylanmasın.. hatta akademik kariyerime zarar verir diye çoğu şeyi eksik yazıyorum.. biz yandık arkadaş sen koş kendini kurtar..
    #3629373 (yoshimakuse, 06.07.2008 22:24)
  16. şerefsizlik nasıl yapılır dersini en iyi veren okuldur. bütünleme tarihlerini 1 eylülden 18 ağustosa çekmişlerdir. zaten final öncesi bir haftalık tatili bile vermemişken tatil yapmamamız için iyice kasmışlardır. pedodontoloji bölümü sanırız bütün okulu 0-13 yaş grubundan ibaret sanıyor. ben böyle okula küfretmiyim de neye küfrediyim?
    #3695891 (fabala, 21.07.2008 12:19)
  17. pislik yuvasıdır. içinde hocalarından asistanına kadar adam gibi adam yok denecek kadar azdır. allah ıslah etsin hepsini. eğer yakınlarınızda bu okulu tercih etmek isteyen olursa kesinlikle çapa diş hekimliği fakültesine yönlendirin. hayatımda yaptığım için pişman olduğum tek şey bu okulu öss formuna yazmaktır.
    #3920338 (fabala, 05.09.2008 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

marmara universitesi dis hekimligi fakultesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. marmara universitesi dis hekimligi fakultesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marmara universitesi dis hekimligi fakultesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanlilarin evde cilgin dekolte giymesi » ibo show » yataga sican sevgili » 6 eylul 2008 sozde ermeni maglubiyeti » ya aslinda butun bunlar safsata » mahya isiklari » altay » keravis » isiklar sondugu zaman tum fenerliler guzeldir » mulayim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games