marmara universitesi bahar senligi 2008 

kapat
  1. 13 mayıstan itibaren göztepe kampüsünde konser veren gruplar şöyledir:

nev *
    gripin *
    cilekes *
    feridun düzağac *
    yeni türkü *
    (yosun, 02.05.2008 02:08 ~ 02:09)
  2. bünyeleri aşk ateşiyle yakacak grupların sahne aldığı süpersonic şenliktir. hadi iyisiniz yine makine mühendisliği bu şenlikte hatun yaptınız yaptınız yoksa bundan sonra zor.*
    (TTTDDD, 02.05.2008 02:10)
  3. (bkz: şenlik var)
    (yosun, 02.05.2008 02:13)
  4. yarın koşa koşa biletlerini alacağım şenliklerdir.okulum okulum canım okulum. **
    (balmsd, 07.05.2008 18:58)
  5. bu yıl bahcelievler kampusunde yapılması planlanan şenliklerdir.* *
    (bkz: marmara üniversitesi bahçelievler kampüsü)
    (bkz: kıskançlık)
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 07.05.2008 19:02)
  6. paralı şenlikler.
    öğrenciyi belleme girişimi.
    rockcı değil popçu gençliğe doğru bir adım daha.
    (pis cocuk, 08.05.2008 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galatasaray » tamally maak » ateist volkswagen » dogubeyazit in tarihi eserleri » asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » teletubbies » hava yolu » fatmagul berktay » championship manager da edit yapmak » 13 mayis 2008 youtube a erisimin kapanmasi » d terine t demek » hileli zar » universitede sigaraya baslayan genc » tanri nin cinsiyeti » deniz atamturk » ulus » anasimezardikecekmis » iskender buyuk » aninda goruntu show » binbir gece » fewer » urun adi gibi anilan markalar » cehenneme dusenin ilk cumlesi » hayalet yazar » sebnem le fatih » kotu oylanan entry yi silmek » sevdiye » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa