marmara universitesi anadoluhisari kampusu zirvesi 

kapat

1. 2 ekim de okulun açılmasıyla beraber hep beraber tanışalım kaynaşalım temalı zirve.

lakin okulun ilk günü olduğundan katılımcı konusunda acaba sıkıntı mı çekeriz acaba sonraki günlere mi alsak diye de düşünmeden edemiyorum. ilgilenenelerin mesaj atsın da buna bağlı olarak katılımcı oranına göre sabit bir gün ve saat ayarlayalım. hepinizi öptüm canlarım * * * * * *
    #674778 (alas, 28.09.2006 19:20)
  2. süper kaynaşma zirvesi. kantinde sıcak çaylar bizi bekler. haşemalı müdürü de alır havuza gideriz.
    #674781 (tankut kabza, 28.09.2006 19:21)
  3. an itibariyle hiç ilgi görmediğini farkettiğim zirvedir. burdan kampüstekilere sesleniyorum: çoğunuzu tanıyoruz, tankut kabza, laz pacino ve bendeniz okulda hepinizi tek tek bulup güzelce ilgileneceğiz.
    #675492 (alas, 28.09.2006 22:41)
  4. aylardır yalan marmara üniversiteliler zirvesinin bir uzantısı.
    #676190 (grand ekinoks, 29.09.2006 02:43)
  5. ilk günden yoklama yapan hocalar* * ve dolayısıyla okula gitme zorunluluğundan ötürü kesinlikle yapılacak zirvedir. kantin ve işletme kapısı arasında bir yerlerde tankut ve beni eşref abiyle beklerken görebilirsiniz.
    #676208 (alas, 29.09.2006 03:02)
  6. alas kişisi düzenliyorsa kesin olacak zirvedir. kendisi yazar bile değil zirvelere gelirdi o kadar organize bir insandır.

tanım; 2 ekim de gerçekleşecek zirve fotolarını benim çekeceğim grosse eröffnung.
    #676227 (tankut kabza, 29.09.2006 03:08)
  7. (bkz: eşref abiyle konuştum haberler iyi)
    #677309 (tankut kabza, 29.09.2006 15:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

marmara universitesi anadoluhisari kampusu zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marmara universitesi anadoluhisari kampusu zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marmara universitesi anadoluhisari kampusu zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about marmara universitesi anadoluhisari kampusu zirvesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.