marmara iibf 

kapat
  1. istanbulun dört bir yanına dağılmış kampüsleri ile ünlü marmara üniversitesinin bahçelievlerdeki yerleşkesinde bulunan fakülte...
    #227998 (shalamar, 10.05.2006 16:19)
  2. eski kola fabrikasının arkasında bulunan küçük kampüs
    #228018 (city walk, 10.05.2006 16:22)
  3. evimize çok yakın olduğundan keşke hukuk fakültesi burada olaydı diye iç geçirdiğim kampüste bulunan fakülte..
    #228026 (grand ekinoks, 10.05.2006 16:23)
  4. ana kampüsünün bahçelievler' de olduğu, ayrıyeten anadolu hisarı, tarabya ve göztepe'de faaliyet gösteren fakültedir... her ne hikmetse rektörler bu fakülteden atanır... 4 dilde eğitim verip, 2 dilde eğitimi aynı kampüste veremeyen, bin tane olumsuz yorum sarfedilebilen fakültesidir marmara'nın...
    #713935 (Baravi, 09.10.2006 02:41)
  5. bahçelievler kampüsü'nde okumaya mecbur olan öğrencilerin en az 1 sene sövdüğü, yediği kazığı hayatı boyunca unutamayacağı fakültedir... kendimden biliyorum...
    #713943 (Baravi, 09.10.2006 02:43)
  6. eskiden lise olan ve sonradan üniversiteye çevrilen ve de hakikaten liseyi andıran bir kampüstedir. ama sadece ana iibf bahçelievler kampüsündedir ve diğer kampüslere de dağılmıştır yerleşimi.
    anadolu hisarı, tarabya ve göztepe kampüslerinde de; iibf bölümleri mevcuttur.
    bu yüzden bir öğrenci belgesi almak 2.5- 3 saate mal olabilir.
    #984348 (paradise, 12.12.2006 03:12)
  7. (bkz: iktisadi ve idari bilimler fakultesi)
    #984381 (lionheart, 12.12.2006 03:36)
  8. okulun tam karşısında marmara cafe,sağında Abs cafe ve özgün cafe bulunan,2 seneye kadar binanın her yerinde sigara içebildigimiz,tuvalettlerindeki sıvı sabunun rengi 3 yıldır beyaz olan ve sırf bu nedenle benim tuvalete girmememe sebep olan,okulun bahcesinde minyatur kalede top oynamaya çalışan deli genclerin bulundugu hala sevmedigim ve son 1.5 senem kalsada sevemeyecegim,okula özenen ama olamayan okulcuk.
    #1771497 (sharky, 15.06.2007 12:42)

© 2008 - uludağ sözlük

marmara iibf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marmara iibf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marmara iibf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekran yaklama goruntusu » maddeler halinde konusan insan » enderun sevgiler » nar » yabani » ask acisi » lena headey » aykut zahid akman » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » zorya luhansk » yildiz tabya » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » ankaragucluler saraba dustuler » viski cacik » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » bu basliga entry giren essektir » taslitarla » no one there » ferhan sensoy » converse giyen erkek erken bosalir » cervix uteri » seovi » fotokopi cektirmek » tarih bir kere yazildi tisortu » dr renaud paris » namarak » tanrinin hayalgucu » kul brothers » pulp fiction