marmara 34 

kapat
  1. %95 oranında su,%1 oranında alkol,%4 oranında malt iceren esek idrarı.
    #436463 (karpuzkabugu, 18.07.2006 01:15)
  2. fi tarihinde metin akpinar ve berna lacin'in reklamlarında oynadığı bira markasıdır...
    #883851 (gamlibaykus, 20.11.2006 06:31)
  3. Piyasadan kalktığı söylenen biradır. insanlar marmara gold'a yönlendirilmektedir.
    #971573 (crocus_cc, 09.12.2006 11:02)
  4. bir dönem televizyon reklam yasağını delmek adına alkolsüz bira sloganıyla ortaya çıkmış ve bu iddialarına dayanarak bir süre metin akpınar'lı reklamlarını ekranlarda gösterebilmiş marka. ancak daha sonra yapılan incelemede bu iddianın gerçeği yansıtmadığı farkedilince * reklam da apar topar yayından kaldırılmıştı. tadının pek de anlaşılmadığı, ama aynı nedenden ötürü diğer ucuz biralar gibi * * insanın midesini bulandırmayan; yine tadı anlaşılmadığı için gizliden gizliye insanın kafasını bulmasını sağlayabilecek ve eğer bira tat için değil de sarhoş olayım rahatlayayım mantığıyla içiliyorsa pekala tercih edilebilecek markadır. bunun gold * versiyonu fiyat olarak az biraz daha pahalı olmasına karşın iyi kötü bir tadı olması sebebiyle tercih sebebidir. marmara34 ün bir özelliği de şişelerinin 75 cl.lik olmasının yanında bu şişelerin gayet ağır olmasıdır. boş bir marmara34 şişesini size saldıran birisinin kafasına geçirdiğinizde etkili sonuç almanız kuvvetle muhtemeldir; bu sebeple parkta bira keyfini yaşamak isteyenlerin en azından bir şişe marmara34 ü yanlarına alıp kişisel güvenlikleri konusunda kendilerine bir güvence sağlamaları tavsiye edilir. ancak son dönemde bu savunma silahı niteliğindeki yeşil şişelere tekel bayiilerinde rastlanamamaktadır. şayet üretimi durdurulduysa biracı gececiler açısından ciddi bir kayıp sözkonusu denilebilir.
    #1083691 (SCHENARDI, 31.12.2006 02:50)
  5. "birayı numarasıyla isteyin" şeklinde bir reklam sloganına sahip olan bira.
    #3623408 (ben hep 17 yasindayim, 05.07.2008 15:31)
  6. Açık renkli bira markası.
    #3623413 (Zayi, 05.07.2008 15:33)
  7. öğrencilik dönemlerinde para sıkıntısından dolayı tercih edilen biramsı içecek. tadı iğrençtir biz içtik siz içmeyin diye söylüyorum.
    #3772920 (gimenez, 05.08.2008 11:15)

© 2008 - uludağ sözlük

marmara 34 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. marmara 34 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marmara 34 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» les ennemis » revin » tu kaka bana » schizo kill for you damat hobbit pasa uclusu » 27 agustos 2008 » betul sahin » gozlerimi de al » dinamo moskova » ortam adami » hatun gorunce heyecanlanan turk insani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci