marka fanatizmi 

kapat
  1. marka bagimliligi'nir sonraki aşaması. forumlarda sıkça karşılaşılır bununla. biri der mersedes, öbürü der vosvos, kimi der nikon, öbürü der kanon, başkası der falanca, öbürü der filanca.. gibi. argümanları sağlam okusan sanırsın bu markaları kendileri ya da ülkeleri yapmış. vay arakadaş bu derece sahiplenmeye de ayrıca hastayız.

o markaya güven duymuşsun, sevmişsin, edinmişsin eyvallah. övüyorsun o da güzel. da babaannem idar yolları için mercan köşk bitkisinin iyi geldiğine inanıyor ve onu kaynatıyor, hatta anlatıyor iyiliğini, de neden o mercan köşk bitkisinin bir marka olması için adım atmıyor, bana bunu anlatabilir misin? kasma anlatamazsın yiğidim. cimboma fenere gönül vermeye benzemez bu. biz seni öyle de kabullendik nasılsa.. koçum benim.
    #2030762 (hosaf, 29.07.2007 03:19)
  2. 90'lar sonrası ortaya çıkan marka merakı giderek hastalığa dönüştü. 2000'ler sonrası hastalık halini alan bu alışkanlık
    2010 ve sonrası dönem için artık fanatizmin doruk seviyelerine muhtemelen ulaşacaktır. Kültür olarakda gençleri ciddi
    anlamda yozlaştıran bu merak ne kadar gündeme getirilmesede aile içinde belli başlı sorunlar yarattı. Artık gençler ev
    lerinde aile ile akşam yemeği yerine dışarıda fastfood yiyor. Dışarda kahve içiyor. Suyu bile dışarıdan alıyor. Çoğu ithal olan bu ürünler hollywood destekli reklamlarını da iyi yapmış oluyor. Öle bir milletiz ki adam filmde bu sapkınlığa
    dokunduruyor ama biz ne yapıyoruz waaaay demek ki bu marka amerikada daha ünlü baksana devamlı filmlerde çıkıyo diyerek
    adamın vermeye çalıştığı sonuca değil bilinçaltına yerleştirdiği amaca hizmet ediyoruz. Biri Gloria'yı öteki Starbuck's
    yarıştırır. Biri diesel kesimini beğenir öteki tommy'nin kumaşını üstelik birbirlerinede bok atıp bu markaları ağızlarına
    sakız yaparlar. Yazık çok yazık nereye gidiyoruz...
    #4754626 (Dareau, 24.02.2009 03:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

marka fanatizmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marka fanatizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marka fanatizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about marka fanatizmi. Copyrights of the articles are belong to their authors.