mark knopfler 

kapat
  1. (bkz: dire straits) grubunun mükemmel besteler yapan, pena kullanmayan aşmış gitarist ve solisti.
    #31921 (citron, 22.01.2006 13:43 ~ 13:44)
  2. sesi ve müziği ile kulak pasını silebilen bir sanatçı. özellikle golden heart ve sailing to philadelphia parçalarını şiddetle tavisye ederim. ilk dinleyişte bir anda müptelası olunabilecek bir müzisyen.
    #1003794 (devedikeni, 15.12.2006 22:11)
  3. pena kullanmadan attığı soloların tadına doyulamayan, dire straits grubunun elemanı. grup dağıldıktan sonra tek takılmayı denemiş pek tutmamıştır ama olsun. iyi sololar atar, iyi söyler mark abimiz.
    #1004150 (simitcikahvecigazozcu, 15.12.2006 23:23)
  4. ulular ulusu eric clapton la birçok ortak çalışmaları vardır.
    #2348397 (shalamar, 20.09.2007 17:49)
  5. yaşlandıkça (o saç, bilek bantları çıktı felan) coskun demir görünümüne kavuştu abi. ötesindeyse ağır-nefis-kadim bir hava oturdu üzerine üzerine.

ama maşallah dvd'lerden felan gördüğümüz kadarıyla halen parmak hızında bir marazlanma yok. (zaval vermesin)

tanım: 1 oktav, penaless gitar babası. kırmızı strat dendi mi aklıma gelen patates dudak.
    #2349522 (hosaf, 20.09.2007 21:38)
  6. 15 haziran 2008 de kuruçeşme arenada sahne alacak üstaddır.

roger waters, robert plant ve şimdi de knopfler. ülkemiz bir büyüğü daha ağırlamaya hazırlanıyor. ne iyi, ne güzel.

http://www.markknopfler.com/tour/

düzenleme, 13 haziran olmuş.
    #2576825 (slasher, 10.11.2007 19:31 ~ 05.02.2008 21:17)
  7. gelmiş geçmiş en iyi finger style elektro gitaristlerinden birisidir. dire straits demek mark knopfler demektir. fender stratocasterın en büyük yorumcularından birisidir mark baba. sultans of swing müzik tarihindeki en iyi gitar sololarından birine sahiptir. kısaca, "gitar çalışına ve o dingin, karizmatik şarkı söyleşine hastayım" denilecek müzisyen.
    aslan burcudur kendisi.
    #2577059 (beatleboy, 10.11.2007 20:59)
  8. öss'den 2 gün önce sahne alacak kişidir. allah belanı versin ösym, yaktın bizi.*
    #2728076 (mini mini bir nick konmustu, 22.12.2007 00:43)
  9. mahallenin bıçkın abisi tadında, akşamüstü 5-6 sularında evine giderken köşebaşındaki gençlere yaklaşıp ''hayrola gençler var mı bi sorun'' deyip sırtlarını sıvazlayacak belki ceplerine 3-5 kuruş harçlık koyacak ve herkes tarafından saygı-sevgi görecek bir insan tadı almaktayımdır kendisinden. kimbilir glasgow yerine tophane de doğsa ve müzik yerine oto sanayii den ekmeğini kazansa böyle birisi olabilirdi.

ama iyi ki müziği seçmişsin mark abi...
    #2806715 (shalamar, 08.01.2008 10:40)
  10. 85 ytl'ye biletlerinin satışa çıktığı, bir başka efsane daha, ülkemize gelecek olan.
    #3133210 (beholderr, 13.03.2008 16:50)
  11. kemale erdikçe yaşı, çok uzaklardan bile belli karizması. kulvarında saygıya değer.

bi konser şeysinde, takım elbiseli falan.. sakin bööle.. aynı konserde bi şarkı, bu şarkıda deli bi gitar solosu, gitarla çok özleyip kavuşmuş gibi ağlayarak sevişen keman, ve gitar içini çekmekte.. ve yine zat'ın kendisi; ne bilem işte, yaşlandıkça daha hoş, daha bi gelgel ediyo sanatıyla da görüntüsüyle de. ediyo.

yine aynı şarkının bi yerinde.. söylerken şarkıyı usulca, dudakları mikrofonla temas halinde, ve gözleri mikrofonda aynı zamanda. çok sıkı bi görüntüydü bu, çok. bi şeye çok yakından bakmak nasıldır bilin mi? .. ve bu kadar yoğunken. de hadi, getiriver sen üstünü.

sonraaa.. eric claptonla bi konserde.. tarih eski, bunnar genç, çıpçıtırlar. birinin saçları uzun sapsarı, birinin gözleri kısık bakmıyor henüz.. dedim "boşver gençliklerine, ne varsa yaşları kemale erdikçe var". dedim gitti.

dedim.
    #3312047 (banainanma, 24.04.2008 13:25)
  12. kraldır, solo çalışmalarını da severiz ama; konserde bir money for nothing, bir sultans of swing, bir the man s too strong, bir telegraph road'u da çalmasını istediğim gitaristtir.
    #3314084 (garrett, 24.04.2008 20:42)
  13. yaz için bir kenara ayrılmış paralarla hepsi birden gerçekleşemeyecek kadar çok hayal kuran bünyeme birçok farklı duygu yaşatmış isimdir.
    şöyle ki, önce yapacak onca şey içinde bu konsere nasıl para ayıracağımı düşünüyordum ki konserin öss'den iki gün önce olduğunu öğrendim.sevgili aile büyüklerim benim için bu kadar önemli olan bir sınav öncesi motivasyonumu arttıracak bir organizasyona elbet kaynak sağlayacaklardır diye düşünerek sonrasında mutlu oldum.anlatmamın sebebi şudur ki; öss'yi bazı durumlarda lehinize kullanabilir ve hatta cebinizden para çıkarmadan işlerinizi hallettirebilirsiniz.(kötü evlat)
    #3423349 (seybn, 20.05.2008 18:04)
  14. &club üyeliklerini 200 euro karşılığında global concierge hizmeti almak adına &club prive'ye upgrade etmek isteyenlere verilen davetiyeler ilgi çekicidir.

davetiyenin en büyük özelliği biletix üzerinden satılan biletlerden değil, Mark Knopfler VIP Lounge davetiyesi olması, yani konseri, satışta olmayan ve sadece onlara özel olan VIP Lounge'da seyrediyor ve shut ikramı alıyor olacaklar.
    #3482782 (brunglace, 02.06.2008 13:55)

© 2008 - uludağ sözlük

mark knopfler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mark knopfler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mark knopfler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hazirladigi kopyayi caldiran ogrenci » parktan cikan arabaya serbest deme gerilimi » sevgiliye soylenen en guzel soz » jeff beck » turkiye nin turkiye olma girisimi » mutfak oyunculari » satranc oyununun bokunu cikarma yontemleri » sengul hablemitoglu » random conspiracy generator » ataol behramoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci