marjinal olanin televizyonla normallestirilmesi 

kapat
  1. yıllardır marjinal olan şeyleri bu halka kakalamak için kullanılan bir yöntemdir.
    televizyona bir bakarsınız, erkeklikten kadınlığa terfi eden bulent ersoy, alır eline kuran ı kerim i, girer bir türbeye, ve başlar duasını okumaya... düşünüyorum da, bu hadise anadolu'nun normal bir şehrinde gerçekleşiyor olsaydı, bu halk, bu kimseyi yüzde yüz linç ederdi; sağ bırakmazdı. ama o bir diva; o bir efsane.

ya da, tarkan gibi giyinen bir kimsenin alt komşunuz olduğunu düşünün...
    -tarkan naber abi ya...
    -yakalarsammm, muck ha.
    -oyarım lan seni, apartmana rezil mi edecen lan beni?!
    çaaaaaaat!

sözün özü, normal hayatımızda ne kadar abuksadığımız şey varsa, adına sihirli kutu denen bu alet, tüm abuksadıklarımızı bize normal bir şeymişçesine sunup duruyor yıllardır. dahası, tarkan tarkan diye ölüp biten kızların çoğu da tarkan gibi bir erkeği istemiyor işin aslı. bu nasıl bir iştir anlamadım.
    #1504052 (benden yazar olmaz, 08.04.2007 01:05)
  2. Marjinal kişinin kafasına bir adet televizyon fırlatmak eylemi ile eş zamanlı yürütülebilecek eylemdir. Marjinal kişi boyunun ölçüsünü alır, adama döner.
    #1504058 (baybars, 08.04.2007 01:07)
  3. televizyonun insanlari aptallastirmasi sonucu meydana gelen normallesme durumu. aslinda normallestirilme yerine duyarsizlastirma kullanilsa daha dogru olabilir. insanlarin karsilastigi ekstrem durum ve olaylara yaklasiminin siddetinin zamanla torpulenmesi, bunun sonucu olarak ilgi cekmeyecek kadar rutin hale gelmesi, kaniksanmasidir.
    #1504073 (sydera, 08.04.2007 01:13)
  4. buradaki televizyon denilen olgu medyadır.
    #3738627 (mandal, 29.07.2008 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

marjinal olanin televizyonla normallestirilmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. marjinal olanin televizyonla normallestirilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marjinal olanin televizyonla normallestirilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyumus de kuculmus cocuk diyaloglari » yaran olaylar » atesini yolla bana » banyo » ukte » aoe » turk orf ve adetlerinin unutulmasi » embesil genclik turkcesi » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » bok renginden guzellik tahlili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games