marjinal insanlar radikal degisiklikler yapar 

kapat
  1. kötü kesilmiş, iğrenç bir saç stiliyle bile hatunların gönlünde taht kurmanıza yol açabilecek aforizmatik cümle. mucidi benim.

baba saçları kestirmişsin şimdi. ama klasik durum saçların istediğin gibi kesilmeyi bırak en istemediğin şekilde kesilmiş. yolunmuş kaz götüne dönmüşsün adeta. ve ilk defa sosyal hayatla yüz göz oluyosun kesimden sonra. (kesim ne lan? piliç miyim ben?)

çıktın insan içine. tanıdık kızlar gördü. hepsi taşşak geçti. saçlar kesilmiş, kulaklar açılmış, kepçe olduğun falan su yüzüne çıkmış. ama karizmatik takılıyosun ve bozuntuya vermiyosun. herkesin şaşkınlığı geçip bi suskunluk olduğu anda patlatıyosun anahtar cümleyi:

"marjinal insanlar radikal değişiklikler yapar"

daha sonra bu girişe uygun felsefi bi gelişme ve vurucu imgelerle bezeli bir sonuçla 3. golü de atıyosun. artık üç sıfır gibi net bi skorla galipsin. kızlar, ağızlarından salyalar akarken bir yandan da seni değişik pozisyonlarda hayal edip onlara sahip olmanı geçiriyorlar akıllarından.

eğer yeterince zekiyseniz her türlü fiziksel dezavantajı bertaraf etme olanağınız vardır. önemli olan kelime dağarcığını geniş tutumak. çünkü insan kelimlerle düşünür. yanlış bi şey söyledim. insan kelimelerle düşünmez. sadece düşündüklerini kelimlerle ifade eder. konuşmanızla ne kadar çok kelimeye hayat verebiliyorsanız kendinizi o kadar iyi ifade edebilirsiniz. hatun kaldırmak için yapılması gerekenler çok basit aslen. vasat düzeyde bir matematik eğitimi ve bolca edebiyat. gerisi kendiliğinden geliyor.
    #4257343 (aybars lebib, 20.11.2008 21:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

marjinal insanlar radikal degisiklikler yapar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marjinal insanlar radikal degisiklikler yapar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marjinal insanlar radikal degisiklikler yapar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about marjinal insanlar radikal degisiklikler yapar. Copyrights of the articles are belong to their authors.