mario j molina 

kapat
  1. 1995 nobel kimya ödülünü paul j. crutzen ve f. sherwood rowland ile paylaşarak kazanmış şahsiyer.
    kendisi fen dalında ilk ödül kazanan meksikalı olarak ün kazanmıştır.
    kendisi halen mit'de profesör olarak mesleğini devam ettirmektedir.
    #756775 (chemsuk, 20.10.2006 04:37)
  2. atmosfer kimyasına, özellikle ozonun oluşumu ve parçalanması konusunda yapmış oldugu çalışmalar sonucunda 1995 yılında nobel kimya ödülüne layık görülmüştür.
    #817635 (naroleybus, 05.11.2006 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

mario j molina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mario j molina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mario j molina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» patlak prezervatif » sozlukculerin screenshotlari » bir of ceksek olabilecekler » peeling » wow » patates » halk etmek » zeytin yapragi yesil » unutulmaz gazete mansetleri » vatan in harry kewell yerine harry potter yazmasi » vital remains » ercan taner » nida tufekci » 2010 dunya kupasina katilmanin hayal olmasi » sensodyne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sokella olmak » 11 temmuz 2010 » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » yaprak gibi upuzun entry » taraf » sagdaki extra large reklami » uludag sozluk teki bekaret takintisi » arvo part » bu yalnizlik benim » lutfu sehsuvaroglu » sinan kaloglu » bizden kacmaz » minimum brain activity » erken bosalma » beyaz ekmek