marinho 

kapat
  1. 2001-2002 sezonunda beşiktaş'a transfer olan ancak karısının istanbul'da kalmak istemeyişi ve ilk maçında yedek kalması üzerine ülkeyi terkeden brezilyalı futbolcu. beşiktaş'la bir maça bile çıkmadan ülkesine geri dönmüştür.
    #3687857 (delgado, 19.07.2008 17:23)

© 2008 - uludağ sözlük

marinho başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marinho ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marinho nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavuz seckin » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » ayfon » sisi » 3harf sozluk » ben garanti cennete giderim diyen insan » antalya altin portakal film festivali » bingol » ozgurluk yolu » isparta » mutluluk » phoenix » kendini super seksi sanan erkekler » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hz ibrahim » sir isaac » iran da kadin olmak » love remains the same » anama sovmus patron » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » dmm firat » tygers of pan tang » fenerbahce den nefret etme sebepleri » grand ekinoks » penisi fermuara kistirmak » viski cacik » karagunes » osuruklu sirin » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak