maria sarapova 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sarapova
  2. mariya sarapova
  3. sarapova gibi kadin
  4. ohh maria maria
  5. un ros des maria
  6. ave maria
  7. maria maria
  8. bem bem maria
  9. ida maria
  10. maria

© 2008 - uludağ sözlük

maria sarapova başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maria sarapova ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maria sarapova nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bor muzik » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » tanidik birinin televizyona cikmasi » stratosfer » facebook hesabini iptal etmek » unlulere fahri tatan unvani veren universite » ayni evi paylasan kiz ve erkek ogrenci » haber7 com a gonderilen bir okur mektubu » kuran i kerim » ask » taraf vs genelkurmay baskanligi » unforgiven » yaran kisisel iletiler » nefes kesici » devrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » binbasi tahir bey » demet akalin » hyperion » uzerinde gunes batmayan ulke » kuscubasi esref bey » turkiye at ortaklik konseyi » bir derdim var kismina entry gammazlamak » opera ix » emekli travesti » gobek pamugundan yastik yapmak » gercek muslumanlarin solcu olmasi » namaz » meydanbenim » sporting gijon » kuzen