marcos ana 

kapat
  1. hayatının büyük bir bölümünü franco rejimi nedeniyle cezaevlerinde geçirmiş, devrimci ispanyol şair.
    (bkz: özyaşam öyküsü)
    #1409283 (vend avesta, 14.03.2007 03:06)
  2. öz yaşam öyküsü
    "çok korkunçtur benim günahım;
    yıldızlarla doldurmak
    istedim insanın yüreğini.
    işte bu yüzden parmaklıklar ardında
    tam ondokuz kış
    yitirdim gençliğimi.
    çocuktum attıklarında hapse beni
    ardından ölüme mahküm edildim,
    soldu yapraklarımın ışığı
    taş duvarlar arasında.
    ama izi yoktur damarlarımda
    o "intikam meleği" nin gölgesinin;
    benim düşler gören acımın
    ispanya'dır tek çığlığı."
    #3440750 (lanetlizeynep, 24.05.2008 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

marcos ana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marcos ana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marcos ana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » hadise acikgoz » efes dark » genc sabri saci » yatmadan once yuz firca darbesi » ivana » the noose » converse giyen erkek erken bosalir » mainz » call center » artvin kemalpasa festivali » korkan kiz » cit » kisiligini oturtamamis ozenti insan » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adana » cinsel organin fermuara sikismasi » kredi karti » sport boys » radyo limon » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » arda turan in umit milli takimda oynamasi » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » marmara 34 » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » rize » gunluk hayat » moldovya » muneccimle cinsel iliskiye girmek » porfirio diaz