marco 

1. van basten, aurelio gibi topçuların ilk ismi.
    #542261 (ezop, 15.08.2006 13:50)
  2. paşa'nın da ön ismidir.*
    (bkz: marco paşa)
    #2990539 (minik mavi balina, 12.02.2008 01:29)
  3. 80 'li yillarda trt yayinlanmis cizgi film.

bu cizgi film, uzaklara giden annesini arayan marco isimli bir cocugun hikayesini anlatirdi.

marco, annesini bulacak gibi olur, ama bir turlu bulamazdi.. bu yuzden gozleri hep nemliydi marco'nun..ama bir o kadar da umutlu, hayat dolu ve akilli bir cocuktu.

ben bu cizgi filmi izlerken, bircok kere " yerinde duruyor mu? " diye annemi kontrol ettigimi hatirliyorum.
    #3783437 (judas, 07.08.2008 14:17 ~ 14:21)
  4. age of empires 2 de polo ile beraber combo olarak kullanılan bir hile kodu. haritanın tamamını açar fakat fog of war u kaldırmaz. bunu ekürisi polo yapar.
    #4065222 (notrinova, 09.10.2008 12:25)
  5. italyan erkeklerine siklikla verilen bir isim. sonu o ile biten isimler cok tutuluyor nedense.

paolo
    marco
    valerio
    rocco *
    #4065231 (fewzi1907, 09.10.2008 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

marco başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. marco ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu marco nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yildiz tabya » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » army of me » beziman » ben garanti cennete giderim diyen insan » kutahya » star » porfirio diaz » azadiya welat » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » yabani » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » nefretin discileri hasta etme nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yalnizca kanatlarina guven » zwh » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » we might as well be strangers » erkekleri cekici yapan detaylar » the best damn thing » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » bombibom » zihin haritasi » herkes bir hava » nokia n70 » abd yi destekleyen yazarlar » mus » ya sev ya sevr » kablosuz internet caiz degildir