mara carfagna 

kapat
  1. italya'da seçimi kazanan silvio berlusconi'nin "evli olmasam hemen seninle evlenirdim" dediği eski model ve güzellik kraliçesi. berlusconi yeni kuracağı hükümette onu bakan yapmaya hazırlanıyor. sarkozy ve zapatero'dan sonra güzelleri yanına çekme modası berlusconi'ye de bulaştı.
    #3311163 (sabribey, 24.04.2008 02:46)
  2. italyan aile bakanı. şu da resmidir.

http://www.milliyet.com.t...galeriid=3984#galeriStart
    #3619738 (crysania, 04.07.2008 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

mara carfagna başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mara carfagna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mara carfagna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adi lazim degil » avrasya yazarlar birligi » sozluk yazarlarinin yuzde 99 u 99 luk tespih ceker » conspirator » azrail akilli ol » her seyi siyasete baglayan ofkeli turk insani » ricardo oliveira nin galatasaray a transfer olmasi » sana x in formasini alayim y takimini birak » golge etme baska ihsan istemez » igor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci