mapusane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mapusane kapisi
  2. askin mapusane

© 2008 - uludağ sözlük

mapusane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mapusane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mapusane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paths of glory » alternatif kus gribinden korunma yollari » go mongo » minik mavi balina » aile bireylerinden gelen komik sms ler » darbe » spor yapmayan bunyenin hazin sonu » breegeney miomola » kendi fikriyatina uygun iddianin kanit olmasi » uludag sozluk un borsaya kote olmasi » migros tan alinan kitabi kucumseyen entel » hz lut » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » dr cureklibatur ve bay arkin » taraf in yalan haber yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cesitli tarzlarda muzik dinlemek » kiz arkadasa bakire misin diye sormak » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » pilot kalem » fatih terim in 220 bin ytl maas almasi » sims 2 de kendi cocuguyla seks yapmak » the forbidden kingdom » bir of ceksek olabilecekler » hepinizin topunu keserim » abuk » ramazan guzel pide falan » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » ajdar anik » kazanamazsam siyaseti birakirim » e2