manyak olamazsin 

kapat
  1. mavi sakal parçası.
    sözleri;

manyak olamazsın,manyak
    manyak olamazsın,manyak
    çılgın olamazsın,çılgın
    neşe dolamazsın,neşe
    ne yapsan ne etsen manyak olamazsın

tatmin olamazsın,tatmin
    tatmin olamazsın,tatmin
    aşık olamazsın,aşık
    sevgi bulamazsın,sevgi

ne yapsan ne etsen,ne yapsan ne etsen

kolay değil manyak olmak
    kolay değil rock and roll'mak
    iyi akor bulmak
    eğer istiyorsan sende bana gel iyi bende

ne yapsan ne etsen, ne yapsan ne etsen

kolay değil manyak olmak
    kolay değil rock and roll'mak
    iyi akor bulmak
    eğer istiyorsan sende bana gel iyi bende.
    #611874 (mürekkep, 06.09.2006 13:56)
  2. 5 dakikada yazdıklarını düşündüğüm bir mavi sakal paraçsı. onlar yazmadı ise bile hiç güzel olmadıgını düşündüğüm paçadır. çok basite kaçılmış hiç uğraşılmamış gibi duruyor nedense dinlerken..
    #1785151 (tutankhom, 18.06.2007 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

manyak olamazsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. manyak olamazsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manyak olamazsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows hata mesajlari » starbucks lahmacunla girip bi ayran ver hele demek » cirpik bacakli gelin » ergun senlendirici » mahalleyi toplayip wall of death yaptirmak » vatan ugruna olmek istememek » clubber lang » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » pump up the jam » c j miles a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci