manyak miyim 

kapat
  1. aşık olduğunuz kıza karşı saçmaladıktan sonra*durup düşününce aklınıza gelen taze gerçeklerle beraber kişinin kendini sorgulama cezasıdır.Bu söz bazen doğru olabilirse de kişinin bu konuda yanılması en iyi sonuçtur *
    #512818 (faithful lover, 08.08.2006 13:44)
  2. bazen abuk seyler yapar insanoglu , hep mantıklı hep tetikte bir robot degildir iste ozaman kendini bu soruyla cezalandırır. *
    #1439295 (şenlik, 22.03.2007 05:23)
  3. sekil a ben sınav haftalarında,şu anda olduğu gibi iki üç gece hiç uyumayan kola,sert nescafe ve sigara ile ayakta kalıp,yatağa yatabildiğimde kendi kendime sorduğum ilk şey.
    #1439303 (220voltyiyenadam, 22.03.2007 05:27)
  4. -manyak mıyım?
    -bence çok şekersin
    -manyak mıyım?
    -dedim ya çok şekersin
    -manyak mıyım?
    -aa söyledim ya çok şekersin. nen var? kendine gel.
    -manyak mıyım?
    -dalga mı geçiyosun?
    -manyak mıyım?
    -manyaksın .mına koyim..aaaa
    -şrrraaak...yalan söylüyosuuun.
    #1439314 (or something, 22.03.2007 05:49)
  5. (bkz: manyak miyim neyim)
    #3135196 (manyak miyim neyim, 13.03.2008 23:07)

© 2008 - uludağ sözlük

manyak miyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. manyak miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manyak miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 8 agustos 2008 » selam dunyali biz dostuz vermeye geldik » cok meme gordum icinde sut yok » sallamacay » bilgisayar ekranindaki tukuruk damlasi » bekci duduguyle sevisen ciftleri korkutmak » asker kuyrugundaki 350 turk kadini » imkansizlik » yasak » zorunlu din egitiminin gereksizligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci