manyak miyim ben sence 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. manyak miyim
  2. manyak miyim neyim
  3. sence
  4. normal mi sence
  5. sence budala
  6. sence artik ben neyim
  7. sevgili miyim degil miyim polemigi
  8. cia manyak mi
  9. manyak mi ne mi
  10. manyak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» black metal suicide » rosa luxemburg » mazosizm » igrenc basliklar » uc maymun » dragonheads » hayatin acimasizligi » amasi mamasi yok » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » pantolon fermuarina dusen yildirim » long time dead » topal osman aga » diary of the dead » sonmeyen sigara izmariti » 1852 » esra sencebe » vazelin » modernlesme kemalizm ve demokrasi » ters turnike » oss ye giderken suslenen kiz tipi » isledigi hayiri herkese duyuran adam » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » the green mile » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » zigana kervansarayi » galata kulesi » oyuncakdunya » arizona dream » shoot first a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa