manyak gibi burs aramak 

kapat
  1. yeni eğitim döneminin başladığı/başlayacağı bu günlerde bir manyak edasıyla, o site senin bu site benim *şu site bizim, interneti dolaşmak.
    #2346334 (hyperion, 20.09.2007 11:03)
  2. başlık: burs
    entry: günlerdir, haftalardır, aylardır manyak gibi aradığım beni borç batağından kurtarabilecek para yardımı.

(bkz: oh ne guzel oldu)
    #2346356 (nevi sahsina munhasir, 20.09.2007 11:10)
  3. yaklaşık 10 ayrı yerden burs alan ve toplamda aylık 1000ytl ye varan sıcak para sahiplerinin bu kişileri görünce utanması gerekli midir, gereklidir.
    #2346384 (eleanor rigby, 20.09.2007 11:18)
  4. aranan buluduğunda bir kasa bira almakla sonlanıcak eylem. *
    #2346464 (sarpkuzey, 20.09.2007 11:44)
  5. --spoiler--
    mulayim bey finans yüzde 49,5 ile başlayan kredi faizleri ile vatandaşın dostu.
    --spoiler--

(bkz: baslık burda reklam aldi)
    #2346492 (mulayim, 20.09.2007 11:51)
  6. nafile çabadır. manyak gibi değil ultra manyak olarak bile aransa bulunamayacaktır. burs bulmadaki sihirli kelimeler referans ve torpildir.
    #2346534 (azorka, 20.09.2007 12:02)
  7. manyağımız burs başvurularındaki ''herhangi bir kişi ya da kurumdan burs alıyor musunuz'' kutucuğunu işaretlerken tereddüt geçirir. ''evet'' desem vermezler mi acaba? ''hayır'' deriz sonradan anlaşılır bursu keser ibneler. biçiminde düşüncelerden sonra rastgele işaretleme yapar. başvuru formunu görevliye verir. ikinci aşama olan manyak gibi burs cikmasini beklemeye geçer.
    #2346552 (sara nobetcisi, 20.09.2007 12:05 ~ 12:06)

© 2008 - uludağ sözlük

manyak gibi burs aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. manyak gibi burs aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manyak gibi burs aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» magic mushroom » back to you » he imbayi ye imbo » kafakoparanus » cennetten kovulan » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » anama sovmus patron » cinsel organin fermuara sikismasi » iu sozluk » football manager 2008 » ergen havuc ve maceralari » no tanri no cry » yalnizliktan korkan insan » gunluk hayat » fellowship » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz kale » guvercin » fenerbahce taraftari » akrabalara gitar calmak » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » a kiss to remember » halkevleri » sari olan herseye sikini sok ilkesi » teknik ogretmen » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » rikimaru » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » vice captain » genc fenerbahceliler » belediye otobusunde aglamak