manuel aga hobaa 

kapat
  1. bir zamanlar siirt jetpa spor'da, sergen yalçın'ın hemen yanında oynayan hucuma dönük orta saha futbolcusu. yalnızca bir sezon kaldığı türkiye'de tüm takım taraftarlarının gönlünde taht kurmuştur. formasını giydiği siirt jetpa spor eski futbolcusunun emeğinin karşılığını vermek adına aga hobaa'nın giydiği 23 numaralı formayı bir daha kimseye giydirmeme karar almıştı. üstünden yıllar geçmesine rağmen siir jetpa taraftarları hala her maç sonrası aga hobaa'yı anmak için ''man man man manuel hobbaaa aggaaaa hobbaaaa'' tezauratını söylerler. temiz kalpli, inançlı bir insandı. her pazartesi huzur evini ziyaret ederdi. hiç unutmadık unutmayacağız, unutturmayacağız.

(bkz: atış serbest)

(bkz: bunene)
    #3711031 (adim hidir mahlasim budur, 24.07.2008 01:18)

© 2008 - uludağ sözlük

manuel aga hobaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. manuel aga hobaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manuel aga hobaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keyfxwesh » her milletten oldugunu siirle belirten insan » serpil cakmakli » minik mavi balina » eudemian ethics » fethullah gulen in abd vatandasi olmasi » danette ailesi » ortaklik konseyi » alwayssleepy » the mighty » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » imkb » besiktas » turk silahli kuvvetleri » eyfel i satin alan hurdaci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 18 eylul 2008 hamburg unira urziceni maci » bekaret » yara bandi » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » erkekler dogustan orospudur » evcilik diyaloglari » kurtler » savci zekeriya oz un yegeninin goz altina alinmasi » recep ivedik e okuz gibi gulen erkek erken bosalir » deli gibi saksafon yapmak » koca tren ufak ray vay yavrum vay » turkiye » kazak altindan cikan gomlek parcasi » cam kenarinda seyahat eden erkek gizli escinseldir » yaran msn iletileri