mantikli bir sebebi vardi ama unuttum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. unuttum
  2. unuttum iste
  3. entrylerimi unuttum
  4. sanmaki unuttum
  5. unuttum dunya
  6. unuttum bilsin
  7. unuttum aski
  8. beni unuttum
  9. don demeyi unuttum
  10. adimi unuttum

© 2008 - uludağ sözlük

mantikli bir sebebi vardi ama unuttum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mantikli bir sebebi vardi ama unuttum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mantikli bir sebebi vardi ama unuttum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol kulubu » seri halde arti oy veren melek » kocaelispor » mulayim » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » nazli ilicak » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » ardini dovdurmek » genc sabri saci » are you ready mother fucker » grand theft auto iv » radyo televizyon ve sinema » ramak kalmisti » yalnizca kanatlarina guven » nevarki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » superseks » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » iphone » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » samsung i900 omnia » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » zorunlu gonulluluk » alvin ailey » philippos » ibrahim tatlises » army of me » heresy » anal seks » anama sovmus patron