mantikli anne ve duygusal baba diyaloglari 

kapat
  1. Ebeveynlerin zaman zaman kendi içinde değişse de takındıkları duygusal/mantıklı rollerin sonucu kurduğu komik, şaşırtıcı diyaloglardır.
    #3784128 (yanlisleyla, 07.08.2008 16:57)
  2. Baba: Şu denizin hırçın dalgalarına bak karıcığım, şimdi açık denizde bir teknede olsak seninle.
    Anne: Çok sallar tekne, midem bulanır benim!
    #3784135 (yanlisleyla, 07.08.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

mantikli anne ve duygusal baba diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mantikli anne ve duygusal baba diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mantikli anne ve duygusal baba diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fucking fag » opsene lan » ornenando » toygar isikli » benim niye yok » fk vojvodina » audi r8 » insanlarin hortlak gormus gibi bakmasi » tekin acar » moldovya » birebir sozluk » back to you » marmara 34 » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » persepolis » the last guy » serhan kelleozu » balkan kupasi » jack krauser » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » tokatspor » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » msn de aglamak » kollama » private sozluk » yabanci dil » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » cocuklar vurdurmasin