mantik dogrusu 

kapat
  1. doğruluğu gözlem ve deneyle değil , akıl aracılığı ile bilinen yargılardır .
    #1277402 (spina, 08.02.2007 20:54)
  2. önermeler arası ilişkiyi ifade eder. biçim ile ilgilidir. içerikle ilgilenmez.
    ornegin;

biber yeşildir
    benim kalemimde yeşil
    o halde kalemim biberdir
    #2395065 (unique270, 28.09.2007 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

mantik dogrusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mantik dogrusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mantik dogrusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklerin elinde bir alman tacir » sair uuserlardan siirler » nekromantik » nokia n70 » the genius of charles darwin » manisa » olimpik havuz » laikligi hayat tarzi zannetmek » niyetsiz sozluk » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » nezaket » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » iran » higgs bozonu » asiret dugunleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun mevlut un annesi » islam da icki yasak mi sorunsali » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » recylcle bin » sevgili » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » bitlis » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » yazarlarin aslinda demek istedikleri » please please me » apu nahasapeemapetilon » gaziosmanpasa » halklar kardestir lan cahil aptal » baslik entry ve nick uyumu » a kiss to remember