manitanin yaninda sigara degistiren karaktersiz 

kapat
  1. normalde muratti, winston, samsun 216 vs sigaralar içmesine rağmen, kızla buluşacağı zamanlarda marlboro, parliament, camel takılarak, tütün yerine buram buram kimlik bunalımı kokan karaktersizdir.
    #3417610 (damat hobbit pasa, 19.05.2008 14:46)
  2. evde tekel 2000 içip ortama girince mallboro içenler yakından görülüp incelenmiştir. oha denilerek olay mahalinden uzaklaşılmıştır. sigara ile karizma olmaz. her ne kadar sigara içenlerin eğitim ortalaması günümüzde yükselsede sigra geri kalmışlığın belirtisidir. geri kalmışlığımızı birde pahalı paketleri taşıyarak tescillemenin lüzumu yok. tabakada tütün taşıyıp onu sarsa daha çok dikkat çeker farkında değil.
    #3417683 (cayyas, 19.05.2008 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

manitanin yaninda sigara degistiren karaktersiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. manitanin yaninda sigara degistiren karaktersiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manitanin yaninda sigara degistiren karaktersiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry sonuna dir koyunca tanim olmasi » sokaktaki cocuga kucuk diye bagiran kadin » tarih bilgisi zayif insanlardan utanmak » oyle bir namaz kilmak ki seccadenin afallamasi » shawn paul bradley » galatasaray taraftari » times new roman » tanriya sorulacak tek soru » ayari yedikce sacmalayan yazar » tost a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci