maniqdepresif 

kapat
  1. yeni bir sozluk yazarı.hosgelmis
    (eru, 19.01.2006 03:35)
  2. "iyyykiii doooğğduuunnnn muuuukooooşşşşş" dediğim
    canımın içi, melihin piçi...*
    (cartman, 25.01.2006 00:24)
  3. an itibariyle bu önemli gün dolayısıyla cartman'ın entrysine ilk satırı itibariyle katıldığım ve iyi dileklerde bulunduğum yazardır.
    (paramecium, 25.01.2006 00:29)
  4. cartmanin entrysinde piç olarak nitelendirilen ama aynı anda babasının adının belirtildiği( (bkz: piç)) kavram karmaşasını düzeltmeye çalışan,ve aynı zamanda cartmani çok seven ama aynı zamanda çok serrro olduğunu ama onsuz da yapamıcağını bilen,"iyiki varsın be cartman!" diyen uludag sozluk yazarı...(unutmadan..paramecium'a iyi dileklerinden ötürü teşekkürü bir borç bilirr)
    (maniqdepresif, 25.01.2006 02:02 ~ 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en cok yalnizlik usutur » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » izeltas » hep seni aradim » turban takmayan erkek bizden degildir » tuhaf » tasmali cekirge » jesse james » cien anos de soledad » geceyedir kusmelerim » balikesir » the art of spiritual purification » pendik lisesi » tuna uzumcu » 1897 » ali ekrem bolayir » okan yuksel » notlar » ismail yk » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » neset ertas » firat parlak » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » ilkelligin durustlugu » helezoni » victoria s secret » ahirette gote girecek entryler » pride and glory » 16 mayis 2007 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa