manhunt 

kapat
  1. Rockstar Games'in gururla sunduğu kanaatimce kult bir video oyunu baş yapıtı.
    korku-gerilim-aksiyon-macera-şiddet oranı yüksektir.

adamımız Cash(soy adı) geçmişi oldukça karanlık bir idam mahkumudur.seri katil olduğu söylenir.psikopat ve cani bir film yönetmeni onu idam edileceği gün kaçırır.onu serbest bırakması için bir şartı vardır.her tarafını gizli kameralarla donattığı cani serserilerin ele geçirdiği bir şehirde serserileri olabilecek en vahşi şekilde öldürerek bir gece boyunca hayatta kalması gerekmektedir.yönetmen cash'i kulaklığından yönlendirmektedir.böylece bir film hazırlamayı planlamaktadır.

oyun sonunda yönetmeni dilimlemek insanı rahatlatıyor.

2. oyun da yakın zamanda çıkacak.
    #1505250 (fatality of fantasy, 08.04.2007 14:59)
  2. (bkz: manhunt 2)
    #1799508 (meister writer, 21.06.2007 12:09)
  3. yoğun ve stresli bir günün akşamında koltuğa gömülüp tv karşısında insan bünyesinde kıstırılmış, bastırılmış bütün şiddet duygularını harekete geçiren feci oyun.
    #2456216 (leblebi tozunun hastasiydim, 11.10.2007 11:08)
  4. rockstar games yapımı psikopat oyun. kaçıncı bölümdü bilmiyorum adamların kafalarını satırla kesmeye başladığımda oyunu bıraktım.

bu arada ana karakter şizofrendir, paranoyaktır götünden uydurduğu adamın verdiği görevleri yapmaya çalışır kendi kendine sevinir kendi kendine üzülür manyak işte.
    #2483577 (wololoo, 18.10.2007 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

manhunt başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. manhunt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu manhunt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturkcuyum erdogan a sarki soylemem » retinoblastom » ulu dagci » world of promises » cerro porteno » karel sabina » uc kadinla evlenme abaziligi » cry baby » asik olmaktan nefret etmek » beyler sakin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games