mangala mangal demem yaninda raki olmadikca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bkz a bkz demem bkz bos olmadikca
  2. paraya para demem para benim olmadikca
  3. yagmur demem camur demem
  4. mangala tuz dokmek
  5. mangala et koyarken gelen ciz sesi
  6. mangal mangal kul yutmak
  7. mecbur olmadikca baslik acmamasi gerekenler
  8. mecbur olmadikca siir yazmamasi gerekenler
  9. halkimiz zorunlu olmadikca sokaga cikmasin
  10. gulerken yaninda olanin aglarken yaninda olmamasi

© 2008 - uludağ sözlük

mangala mangal demem yaninda raki olmadikca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mangala mangal demem yaninda raki olmadikca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mangala mangal demem yaninda raki olmadikca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekletildiginde surekli odemeli arayan kisi » sirri elitas » hizini alamamak » itu ye it universitesi demek » celal sengor » richard nixon » cep telefonunu tuvalete dusurmek » iced earth » nihat dogan » sevis benimle sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci