mangal yapan kadindaki vurdumduymazlik 


kapat
  1. anne kişisinin kendine olan sonsuz guveninden kaynaklanan durumdur. yıllardır soba yakan o değil midir? yıllardır yemek yapan o değil midir?
    hiç kasmaya gerek yoktur. ızgaradaki tekerlek olsa pişmeye mahkumdur. mangal sanki kendi kendine hazırlanmıştır, etler pişmeye bırakılır, bir paket çekirdek ve ufak bir karton parçası hazırda tutulur. karton arada bir, yelpaze kullanan saray hanımı zerafetinde sallanır, dedikodu bekletilmez, çekirdek dunyaya geliş amacını gerçekleştirmeden o mekanı terkedemez.

    vurdumduymazdır mangal yapan kadın, nihayetinde istenilen sonuca varılacaktır. *
    #3617545 (aritra, 04.07.2008 05:52)
  2. (bkz: bizde mangalı er kısmısı hazırlar) *
    #3617589 (lost control, 04.07.2008 06:41)

© 2008 - uludağ sözlük

mangal yapan kadindaki vurdumduymazlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mangal yapan kadindaki vurdumduymazlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mangal yapan kadindaki vurdumduymazlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dalgasiz denizde herkes kaptan » runes to my memory » cenk erdem » fenerbahce besiktas 2009 uefa kupasi finali » siz mustafa kemal in torunlarisiniz » mezarkabul ftw » 2009 sampiyonlar ligi finali » nick alti entryleri kotuleyen yazar » arsenikli suyla taharetlenmek » es cinsel unluler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games