mando diao 

kapat
  1. isveçli bir müzik grubu, şarkıları genelde kısa ve eğlenceli. bring 'em in ve hurricane bar diye de iki albümleri var, baktım güzel çıkmış keratalar.
    #329564 (impayatoy, 08.06.2006 20:44)
  2. hem tavirlarindan,hem de muziklerinden,bu isi rahat ve sadece eglence amacli yaptiklari belli olan alternatif grup.god knows ve down in the past en guzel sarkilari kanimca..
    #329677 (glosoli, 08.06.2006 21:21)
  3. eglenceli bir grup, yaptiklari bir cok kisi tarafindan retro olarak adlandiriliyor. *
    #329865 (lalapunx, 08.06.2006 22:19)
  4. müthis bir müzik, harrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, yuppii, obaaa, yeaaahhh
    #336381 (Justice of the Peace, 11.06.2006 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

mando diao başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mando diao ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mando diao nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran ogrenci isleri diyaloglari » will bynum » hadis i serif lerin dogruluk orani » genc sigiller » condominium » hosts » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » kaleci sacli adam » vujacic » mustafa kemal ataturk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci