malum aklimda kalanlar bunlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aklimda bir tek sen
  2. aklimda
  3. malum
  4. ask ladestir aklimda
  5. su an o aksam aklimda
  6. dun gibi aklimda
  7. hep aklimda kalacaksin
  8. aklimda adin
  9. aklimda bir tek sen varsin
  10. malum cok cesidi var

© 2008 - uludağ sözlük

malum aklimda kalanlar bunlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. malum aklimda kalanlar bunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu malum aklimda kalanlar bunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» netsiparis com » fermantasyon yerine masturbasyon demek » durmak yok yalakaliga devam » westksk » cepteki bozuk paralarin jetona tam yetmesi » seslisozluk » yasemin congar a verilecek alternatif emirler » fiskobirlik findik ezmesi » sims 2 de kendi cocuguyla seks yapmak » tehdidi birak hesap ver » terk etmenin zevkini yasamak icin sevgili bulmak » true blood » turkiye » her an sevisecekmis gibi duran kadin » moderasyon uyuma yazarlara kavurma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » utangacligini bastiracak bir haz yasatamamak » akilli beni bulmaz deli kicimdan ayrilmaz » satilmak » sehit haberleri geldikce halay ceken uuserlar » by any means necessary » the girl in the bloody dress » dersim isyani ile meshur tunceli de dogan insan » yalanci ayrilik » mendub » atsizcilar com » yara bandi » esref sencer kuscubasi » radyo alaturka » shadowkiss » kurtlar vadisi pusu