malign 

kapat
  1. habis, kotu huylu anlamında kullanılan terimdir.
    (akardia, 02.06.2006 05:45)
  2. üçüncü nesil çaylak.
    (LocK, 16.12.2006 10:20)
  3. uzun zamandır sesi solugu çıkmıyo ne oldu kayıplara mı karıştı yazarıdır kendileri *
    (firtina, 14.01.2007 19:13)
  4. (bkz: malign melanom)
    (kabaktadi, 16.02.2007 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deli olmak » avrupa yakasi » masters of the universe » belgariath » stop this song » emre altug » merhaba mi merhaba » kahve dunyasi » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » ulkucu » sekr » 2kat keyif » emedur » anne entrylerim okunmuyor » 06 t 0772 » basdegirmen » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » progressive » hakan sukur tipi cagdas forvet » boston tea party » kuntayi kinteleyen adam » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » cunt bloody cunt » baby did a bad bad thing » dunya capinda uc yildiz alacagiz diyen baskan » hurriyet » satanist memur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa