mali denemek icin bir kere batmak gerekmez mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. asil ruhlar icin cok bilim gerekmez
  2. allah in insanlari denemek icin zengin ettigi kisi
  3. savasa girmek icin kirk kere dusunuruz
  4. yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali
  5. yerli mali yurdun mali her turk onu kullanmali
  6. madem her sey cin mali sevgilim de cin mali olsun
  7. ben alti kere gittiysem yedi kere geldim
  8. sen bana 5 kere vur ben sana 1 kere vurayim
  9. cesurlar bir kere olur korkaklar bin kere
  10. 2 kere havaya atip bir kere tutmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bilim icin soyunurum » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » satan is endless satan is timeless » ahimsa » gammaz butonu » test yapacagim deyip test yapan hoca » you could be mine » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » dib sahne » bosluktasallananadam » hicbir seyden memnun olmayan insan » saklambac oynarken termal kamera kullanmak » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » zile nin tarihi eserleri » kathy bates » tavuk utulemek » aina » yagmur » erkeklerin pembe giymesi » yalinayak basi kabak » asgari ucretle yasamanin matematigi » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » gora » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » icimdeki kufurler » en cok yalnizlik usutur » canim aciyor » oyundayim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa