malaguena salerosa 

kapat
  1. cok güzel bir flamenko eseridir.kill billde de soundtrack olarak kullanilmistir.
    #264896 (BoHeMiaN, 20.05.2006 20:57)
  2. duyulduğu anda beyinde "seviyorum huleeeeyn" narasını attıran şarkıdır.
    #1427328 (el lobo, 18.03.2007 21:53)
  3. elpidio ramirez bestesi. herşeyden önce parça genelde malaguena olarak geçtiğinden, ernesto lecuona'nın la malaguena'sı ile karıştırılmamalıdır. o epik, bu hareketli flamenkodur.

parçayı icra edenler arasında vokalle chingon *, helmut lotti, tripi lopez,
    mariachi vargas, los machucambos, los indios paraguayos, joselito, mario frangoulis, nana mouskouri, pasion vega;
    gitarla paco de lucia ve yarmış yorumuyla ottmar liebert en güzelleridir.

2. kalite olmak üzere meraklısı için eddie palminteri'nin jazz alt yapılı yorumu ve antonio aguilar/mariachi vargas de tecalitlan yorumu da mevcuttur.
    #2047831 (ELeCTrO, 01.08.2007 00:13 ~ 00:29)
  4. kill bill deki versiyonu en bir süperdir.yorumcusu chingon'dur.
    onun dışında los panchos dan dinlenmelidir.
    #2047932 (jordan rudess kim ya, 01.08.2007 00:24 ~ 15:09)
  5. malaga'lı güzellik gibi bir anlamı olsa gerek..
    #3325697 (karamsar kelimeler, 27.04.2008 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

malaguena salerosa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. malaguena salerosa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu malaguena salerosa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafa bu ya » anarchist penguen » mikili balon » yuce hukumdarimiz tayyip bin han hazretleri » yeni baslayanlar icin turkiye » ulkeyi hackerlar yonetsin kampanyasi » gammazim ben » facebook » ephrat » anayasanin ilk uc maddesi » sozlukten top kesme ornekleri » radyo alaturka » moderator » sikilan sozluk yazarinin anket yapmasi » iliski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukte yukselen ordu sevgisi » lejyon » frankfurt kitap fuari » bizim evin halleri » jukebox » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » goyaym o dibaya » polise bardak yerine fincan cay vermenin sonu » marmaray projesi laneti » kendinden baska kimseyi sevmemek » elimi tutsana ya » icisleri bakanligi » uzun boylu cikik elmacik kemikli esmer kiz » ercan taner » evcilik diyaloglari