mala dondum fiko 

kapat
  1. ukteyi veren: s g k (01.03.2008 02:41)

cene kafalar isimli komik videoda geçen ''celal abi'' lafı.
    #3237559 (ExeLaNcE, 06.04.2008 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

mala dondum fiko başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mala dondum fiko ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mala dondum fiko nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» annenin yaninda fingerboard calismak » general motors » ekmek arasi lavas » gorucu usulu » dusunmeden konusan salak » damlaya damlaya ergenekon olur » barack obama » takkeli libos » ferman padisahin daglar bizimdir » nazim a a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci