makyaj yaparak yatan kadinlar 

kapat
  1. (bkz: yatmadan once makyaj yapan kadin modeli)
    #360821 (july4th, 20.06.2006 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

makyaj yaparak yatan kadinlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. makyaj yaparak yatan kadinlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makyaj yaparak yatan kadinlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» powerofaith » nisasta » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » zeytinburnucocugu » become a premium member now » persepolis » bir daha cal sam » interneti sahibine zindan eden modem » toprak mansion » wahayra » mardin » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » alternatif prezervatif isimleri » whopper » anne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizim evin halleri » sentenced » platonik ask » vice captain » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » yaran msn nickleri » bana sen lazimsin » metallica » pinarwadi » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » hey » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » goztepe » bok dustugunde kica su carpmasi