makyaj bir sanattir 

kapat

1. bayanların çok sık kullandığı makyajın aslında bir resim çizme sanatı gibi olmasıdır.lakin güzelliklerini örten taraflarını kapatması doğaldır ama makyajsız halleriyle göründüklerinde tanınmayacak boyutta ve hayran bıraktığı kişinin soğumasına sebep oluyorsa sanatın insanı hayran bırakan hilekarlığını gösterir.
    (bkz: ben güzele güzel demem güzel makyajsız olmayınca)
    #597542 (AkreP, 01.09.2006 14:22 ~ 14:23)
  2. (bkz: sanat toplum içindir) *
    #597548 (yasak merve, 01.09.2006 14:23)
  3. ünlü bir manken olan komsunuzun makyajsız oldugu zaman tanımamanıza yol açan durum.
    hatta uzun bır süre manken oldugunu dahi kabul etmemıstım
    #642644 (tuana, 17.09.2006 14:44)
  4. (bkz: tiyatro sinema için yapılan makyajlar)
    #642664 (lavinya_, 17.09.2006 14:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

makyaj bir sanattir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. makyaj bir sanattir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makyaj bir sanattir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about makyaj bir sanattir. Copyrights of the articles are belong to their authors.